doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Woohooo: Love Island-makers komen met gloednieuw concept

Noooo: is dit Love Island-koppel uit elkaar?

De twee genoten onlangs nog van een romantische vakantie in Spanje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Vorige week zette Love Island-koppel Rowéna en Stenn een punt achter hun relatie. Echter, niet alleen dit realitykoppel is finito. Ook Love Island-deelnemers Victoria en Ziggy lijken uit elkaar te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Viggy

Victoria en Ziggy – ook wel Viggy genoemd – waren tijdens het Videoland-only seizoen van Love Island al vanaf de eerste aflevering happily in love. Tot voor kort waren de twee nog dolgelukkig met elkaar. Zo genoten ze onlangs nog van een zonnige vakantie in Spanje en deelden ze flink wat romantische kiekjes op Instagram.

Helaas lijkt het erop dat de twee vlak na deze vakantie een punt achter hun relatie hebben gezet. Veel foto's van het koppel zijn namelijk verdwenen op de Instagram-pagina van zowel Victoria als Ziggy. Ook zijn de namen van het tweetal verdwenen uit elkaars Instagram-bio. Hmm....

Enige koppel

De breuk tussen Victoria en Ziggy zorgt ervoor dat alle koppels uit dit Love Island-seizoen uit elkaar zijn. Zo bleven Mac en Cheyenne nog een tijdje samen na de afleveringen van dit Videoland-only seizoen. Na een relatie van drie maanden gingen de twee uit elkaar.

De winnaars van het seizoen, Daniël en Floor, bleven ook maar voor een korte periode bij elkaar. Sad!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');