Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noooo! Slecht nieuws voor GTST-fans

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn opnieuw volledig stilgelegd.

GTST

We brengen niet graag slecht nieuws, maar helaas moet het nu toch. Fans van Goede Tijden, Slechte tijden zullen nog een tijdje in slechte tijden moeten zitten: de opnames van GTST zijn opnieuw stilgelegd vanwege het coronavirus. Noooo, huilen!

Corona

De opnames van de soapserie zijn deze week uit voorzorg stilgelegd, omdat een crewlid corona heeft. Dat laat een woordvoerder van producent EndemolShine weten. Gelukkig zijn er geen andere cast- en crewleden besmet, maar toch heeft de producent besloten de opnames van GTST stil te leggen.

"De GTST-protocollen hebben succesvol hun werk gedaan: er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed."

Kleine vertraging

Helaas komt deze vertraging net slecht uit. Voor ons dan. De lucky bastards bij GTST (kidding, ze werken natuurlijk keihard) hebben namelijk vanaf 12 oktober een lekker weekje vrij.

De opnames worden op 19 oktober hervat. Gelukkig zal de kijker niets van deze kleine vertraging merken. Phew, dus toch nog good news!

Misschien ook voor jou:
Déze GTST-actrice maakt een comeback in de serie
Showbizz
  • Flair
  • BrunoPress/Arjo Frank