Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels onthullen geslacht van kindje

It's a...

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels kondigden eerder deze week ontzettend leuk nieuws aan. Het koppel liet weten in verwachting te zijn van een kindje! Voor de camera van RTL Boulevard onthulden ze onlangs ook het geslacht van de kleine spruit.

In verwachting

"🍼👼… OH MY GOD! Wij worden papa en mama🥹🙌🏻🥳… YIHAAAAA🤍", schreef Bertrie onlangs bij de post waarin ze bekend maakten in verwachting te zijn. Op beide kiekjes hebben de twee hun handen op de buik van Bertrie. Ook kan een beetje humor natuurlijk niet ontbreken bij Bertrie en Dorian, ze staan dan ook op de eerste foto met een speen in hun mond. Ha!

Boy or girl

''We hebben even getwijfeld of we het gaan onthullen'', vertelt het stel voor de camera van RTL Boulevard, voordat ze nogmaals benadrukken hoe gelukkig ze zijn met de komst van een kleine.

''We zijn allebei heel blij. We wilden het al een poosje, dus vanaf het begin hadden we het er al wel over en waren we het erover eens dat het iets is in onze relatie wat wij wensten'', aldus Bertie. ''En dan hopen dat het je gegeven is... Dus ja, gelukkiger dat dit kan je ons niet maken.'' Dorian vult aan: ''Ik zie het heel erg als een sprookje. Gewoon, ons.''

En daar blijft het niet bij, want het koppel deelt dan toch het geslacht van de kleine. ''We heel blij om te vertellen dat het een meisje wordt'', weet Bertrie te onthullen. ''Papa krijgt een dochter. Hoe leuk is dat?!'', aldus de trotse Dorian. Awh!

GTST

Bertrie verwacht haar eerste kindje, maar heeft straks toch al een klein beetje ervaring met haar rol als moeder. Shanti, het personage dat de actrice speelt in GTST, is er namelijk net achter gekomen dat zij in verwachting is. In de zomercliffhanger van dit seizoen is het nog onduidelijk of Richard of Rik de vader van haar kindje zal zijn. Enne, uit de reacties blijkt dat de fans van GTST daar maar al te graag op inspelen.

"Kijk van harte! Het is dus gelukkig niet van Richard van Nooten" en "Gefeliciteerd!!! Dan is het dus toch niet van Richard van Nooten 😂😂😂", klinkt het in de reacties. "Plottwist in GTST. Daan Stern is de vader van Shanti’s baby 😜", reageert iemand. Ha! Daan Stern werd gespeeld door Dorian – die toch echt de vader lijkt te zijn.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Instagram @bertriewierenga
  • NL Beeld, Instagram @bertriewierenga