doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oei: deze GTST-acteur is definitief ontslagen

Déze GTST-actrice maakt een comeback in de serie

Het nieuwe seizoen van GTST beloofd weer heel spannend te worden!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Loone van Rosendaal

Fans van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, opgelet! Vanaf maandag 31 augustus kunnen we weer dagelijks genieten van onze favoriete soapserie. En er is nog meer goed nieuws. Op het Instagram-account van de serie wordt een filmpje gedeeld met de eerste beelden van het nieuwe seizoen. En wat blijkt? Een oude bekende keert terug naar Meerdijk!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Oude bekende

Het gaat hier om de verhaallijn van Ludo Sanders en aartsrivaal Richard van Nooten. Richard probeerde voor de zomerstop al het leven van Ludo zuur te maken, maar nu krijgt hij hulp uit een onverwachtse hoek.

Zo krijg je later in het filmpje te zien dat niemand minder dan Billy de Palma, gespeeld door Lone van Roosendaal, terugkeert naar Meerdijk. Zoals het lijkt gaat zij Richard helpen om het leven van Ludo zuur te maken... Spannend!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Hints

Eerder deze week gaf RTL ook al een hint over de nieuwe eerste aflevering van het seizoen. "Nina bluft dat ze kan koken. Bing versiert een vrouw. Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd. Kleeft er bloed aan zijn handen?"

Eén ding is zeker: het wordt een ontzettend spannende aflevering!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');