Temptations Channah over zwangerschap: ’Ik ben 22 kilo aangekomen’

Channah deelt dat haar lichaam behoorlijk is veranderd door haar zwangerschap.

Lees ook

Temptations Channah en Quintin genoten onlangs van een prachtige vakantie op het zonovergoten Curaçao. In de nieuwste aflevering van hun realityserie Familie Koerten is te zien dat de love birds lekker genieten van het eiland. Toch kan Quentin het niet laten om ook een bezoekje te brengen aan de gym, iets wat Channah niet kan begrijpen.

Sporten

In de nieuwste aflevering van Familie Koerten is te zien dat het jonge gezinnetje geniet van een welverdiende vakantie. Hoewel Channah lekker wil relaxen, kan Quentin het niet laten om naar de sportschool te gaan, iets waar Channah niks mee heeft.

“Quin en sporten, hij leeft daar gewoon voor. Quin is gym”, deelt Channah. Zelf gaat ze liever niet naar de sportschool. “Ik vind het verschrikkelijk.”

Lichaam

Channah is inmiddels zwanger van haar tweede kindje. Haar lichaam is daardoor behoorlijk veranderd, maar dat is iets wat de realityster voor lief neemt.

“Ik heb daar geen problemen mee. Ondertussen ben ik 22 kilo aangekomen en zie ik heus wel dat ik geen kaaklijn meer heb. En ik heb gewoon lekkere, stevige bovenarmen”, begint ze. “Ik dij helemaal uit, maar ik heb daar gewoon geen problemen mee.”

Chips

Ook doet Channah uit de doeken dat ze een enorme chipsverslaving heeft. “Ik hou echt van chippies. Ik kan het altijd eten. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts. Altijd lekker chippies”, vertelt ze stralend.

Toch lijkt dit Quinten weleens dwars te zitten. “Ik en Channah hebben regelmatig discussies. Zij staat op met chips en dan denk ik: eet je nu weer chips? Terwijl ik gezond aan het eten ben. Maar ja, uiteindelijk houden we allebei gewoon van eten, op vakantie gaan en genieten. Ik denk dat we daar wel een goede balans in hebben gevonden.”

Zwangerschapskilo’s

Channah deelt vervolgens dat ze in de toekomst wel graag haar lichaam van voor haar zwangerschappen terug wil.

“Soms, als ik een foto van vroeger terugkijk, denk ik wel: wow wat een verschil. Maar op dit moment zit ik gewoon goed in mijn vel”, deelt ze. “Ik zou wel mijn lichaam terug willen zoals het was, voordat ik kindjes kreeg. Maar ik denk niet: alle kilo’s moeten er weer binnen een week af zijn.”

Bekijk de hele aflevering van Familie Koerten hieronder.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook