Tegenslag voor Temptations Channah en Quentin: ‘Het ging veel te goed’

Temptations Channah in tranen na emotionele hereniging

Een hartverwarmend moment bezorgt Channah enorm veel tranen.
Channah en Quentin

Temptations Channah wist Quentin onlangs te verrassen met iets heel bijzonders. Zo was in de nieuwste aflevering van de realityserie Familie Koerten te zien dat Channah ervoor zorgde dat Quentin herenigd werd met zijn dochter. Cute!

Curaçao

Het tweede seizoen van Familie Koerten ging gisteren van start op YouTube. De eerste aflevering begon meteen met een bijzondere surprise. Zo had Channah in het geheim een reis naar Curaçao geboekt. De twee gaan niet zomaar naar dit prachtige eiland, want Quentins dochter Quen Jelly woont op Curaçao.

“We gaan over twee dagen naar je dochter”, vertelt Channah aan Quentin. De realityster kan het nog niet helemaal geloven. “Het kan niet, ik heb een hele planning. Ik geloof het niet”, stamelt Quentin.

Dochter

Quentin heeft al een vijfjarige dochter die op Curaçao woont bij haar moeder. De realityster probeert zijn dochter regelmatig te bezoeken, maar door de komst van het coronavirus had hij haar al een tijdje niet gezien.

“Sinds Tiger er is, heeft hij haar niet meer gezien. Hij mist haar gewoon ontzettend”, vertelt Channah. “Nu krijgt hij nog een dochter. Ik begrijp dat dat dubbel kan voelen, omdat hij zijn andere dochter natuurlijk ook wil zien.” Channah is momenteel zwanger van hun tweede kindje samen.

Zodra Quentin doorheeft dat hij binnenkort zijn dochter weer ziet, krijgt hij het even zwaar. “Ik word hier een beetje emotioneel van. Ik kan het niet geloven.”

Tranen

“Ik ben heel benieuwd naar de dochter van Quen”, vertelt Channah stralend als ze op Curaçao zijn. Zodra de hereniging plaatsvindt, kan Channah het niet droog houden.

“Ik moet er ook van huilen. Ik vind het zo zielig dat ze zo ver woont. Ik weet dat Quen het zo leuk heeft met Tiger, en ik zou voor hem willen dat hij zijn dochter ook elke dag bij hem kan hebben. Hier is hij het gelukkigst, met hen allebei”, vertelt Channah in tranen.

Dit was dan ook meteen de eerste keer dat Tiger zijn halfzusje ontmoet. Bekijk de emotionele hereniging hieronder.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9773eea5cc4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });