Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah en Quinten onthullen details over naam dochtertje

Channah en Quinten zijn het nog niet helemaal eens over de naam voor hun baby girl.

Channah en Quinten

Channah en Quentin zijn dolgelukkig met hun zoontje Tiger. Het realitykoppel is op dit moment zelfs in verwachting van nog een kindje. In een nieuwe YouTube-aflevering van Talk To My Manager onthult het stel een aantal details over de naam van hun toekomstige dochtertje.

Zoontje

Channah vertelt dat ze vanaf haar vijftiende al wist, dat als ze een zoontje zou krijgen, hem de naam Tiger wilde geven. Op die jonge leeftijd had Channah nog geen naam voor een meisje bedacht. "Maar Quentin wel", vertelt Channah. Waarop Quentin reageert: "Ja, ik wist ook vanaf mijn vijftiende ongeveer al wel hoe ik mijn dochtertje zou noemen."

Helaas is Channah niet zo enthousiast over deze naam. "Nee, ik vind het niks. Maar het is wel zo eerlijk als Quentin zijn naam erin wordt verwerkt."

Dochtertje

Channah laat weten dat ze totaal niet op een lijn zitten, wat betreft de naam van hun aanstaande dochtertje. "We hebben het er eigenlijk ook niet over. Ik heb een naam in mijn hoofd en Quentin ook."

Het stel laat weten dat de tweede naam al wel vast staat. "De tweede naam begint met een F", vertelt Channah. Maar het kan nog alle kanten op. "Quentin gaat de naam bij het gemeentehuis aangeven, dus het kan op het laatste moment nog veranderen", grapt Channah.

Misschien ook voor jou:
Zo zit het nu tussen Temptations Channah en Quentin
Showbizz
  • Love&Reality
  • BSR
  • YouTube