Love Islands Milan over unfinished business: ‘Joan krijgt van mij een berichtje’

De situatie met Joan ziet Milan als een onafgewerkte zaak.

Lees ook

Islander Milan maakte zijn intrede in de Love Island-villa toen de mannen naar Casa Amor vertrokken. Hier viel zijn oog op Joan en guess what: dit was wederzijds. Joan koos uiteindelijk echter tóch voor Mert, maar hier laat Milan het niet bij zitten.

Gevoelige kant

In de nieuwste aflevering van Love Island Aftersun vertelt Milan openhartig over zijn korte tijd in de villa. Zo laat hij weten dat hij volledig zichzelf is geweest, maar ook een nieuwe kant van zichzelf heeft ontdekt.

“Ik ben niet iemand die meteen z'n gevoelens voor iemand uit. Dat heb ik hier wel geprobeerd en dat is een hele grote stap voor me”, vertelt Milan.

Unfinished business

Presentator Viktor Verhulst vraagt of hij de situatie met Joan als een onafgewerkte zaak ziet. Hierop antwoordt Milan glimlachend: “Ik ga haar sowieso nog een berichtje sturen. Joan en ik hadden een uitzonderlijke klik. Als je iemand leuk vindt die je maar twee dagen kent, zegt dat wel iets.”

“Ik ben een sporter dus ik heb wel een beetje een winnaarsmentaliteit. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld als wat ik met Joan had. Volgens mij zou het tussen Joan en mij wél kunnen werken buiten de villa.” Hmmm…

Bron: Love Island Aftersun | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook