Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Love Island-kandidaten kenden elkaar al vóór het programma

Casa Amore's bombshell Lio onthult: "We hebben ooit gekust".

love island

De spanning is om te snijden: vanavond weten we hoe de overige Love Island-koppels eruit gaan zien. Wie we hoogstwaarschijnlijk niet meer terug gaan zien, zijn de bombshells Fara en Lio. En dat terwijl Lio voor één van de Islanders geen onbekende is...

Lio en Gianni

In Love Island Aftersun blijkt dat Lio en Gianni geen vreemden van elkaar zijn. Integendeel zelfs. Volgens Lio kennen ze elkaar namelijk heel erg goed. "Gianni en ik hebben ooit een keer gekust. Maar nu zijn we goede vrienden", vertelt ze aan presentatie-duo Holly Brood en Viktor Verhulst

Geen uitdaging meer

Wanneer er aan haar gevraagd wordt waarom het niks is geworden tussen de twee, antwoordt ze: "Ik vond hem wel leuk, maar ik denk dat er van beiden een soort angst of iets was."

Toch richtte de blonde bombshell haar pijlen niet op Gianni in Casa Amor. "Dat is geen uitdaging meer." Op wie ze haar pijlen wél richtte? Mert! "Het is niet omdat er een keeper in het goal staat dat je niet kunt scoren", reageerde ze op het feit dat Mert in een steady koppel zit met Joan.

Echter kwamen de vrijgezelle dames eenmaal in Casa Amor van een koude kermis thuis. Mert bleek namelijk absoluut geen interesse in de nieuwe dames te hebben en kan dan ook niet wachten om vanavond weer in de armen van Joan te vliegen.

Misschien ook voor jou:
Plottwist: dít Love Island-stel is weer bij elkaar
Showbizz
  • Love Island