Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Zijn deze Islanders er samen vandoor gegaan?

De twee kregen het na het verlaten van de villa erg gezellig met elkaar.

Islanders

Islanders Lisa en Filip moesten afgelopen week de Love Island-villa verlaten. Het leek erop dat het tweetal de ware liefde niet had gevonden. Buiten de villa kregen de twee het echter wel erg gezellig met elkaar...

Liefde in de lucht

In de uitzending van Love Island Aftersun praten Lisa en Filip over hun vertrek uit de Love Island-villa. De twee waren tijdens hun verblijf in de villa totaal niet met elkaar bezig, maar inmiddels lijkt er wat op te bloeien tussen het tweetal.

"Ik begin Filip steeds aantrekkelijker te vinden. Toen hij binnenkwam als bombshell dacht ik eerst: 'Dat is niet mijn type', maar hij laat nu zijn baard staan", zegt Lisa lachend.

Gekust

Al gauw gaat Lisa verder en laat ze weten dat de twee dichter naar elkaar gegroeid zijn. "We zitten hier nu al een paar dagen samen en we praten nu op een andere manier tegen elkaar dan in de villa. Het is veel losser en veel spontaner."

Filip biecht op dat hij Lisa een leuke meid vindt. "We hebben het heel gezellig en leuk", legt hij uit. Ook laat de Islander – al giechelend – weten dat hij en Lisa zelfs een nacht het bed hebben gedeeld.

"We hebben alleen gekust", geeft Filip aan. Hmmmm....

Misschien ook voor jou:
Ouch: Love Island-Filip haalt uit naar Islander Feline
Showbizz
  • Love Island Aftersun
  • RTL