Shocking: Sylvie Meis werd bedreigd op eigen wedding

De presentatrice werd op haar grote dag niet met rust gelaten.

De wedding van Sylvie Meis en Niclas Castello was niet alleen voor het koppel een grote dag. Paparazzi stonden al vanaf de vroege ochtend klaar om de wedding van begin tot eind vast te leggen. De fotografen gingen hierin echter zó ver dat zij dreigden het sprookjeshuwelijk van Sylvie te verpesten.

Hoog hek

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Sylvie over de hoge hekken rondom haar trouwlocatie. Fotografen beklommen deze torenhoge hekken al voor de ceremonie. “We hebben vanaf het begin af aan geprobeerd om alles af te schermen. Het probleem was gewoon dat de paparazzi op een gegeven moment zijn gaan klimmen.”

Het koppel besloot toen maar te accepteren dat de wedding niet volledig afgeschermd kon plaatsvinden. “We dachten op een gegeven moment: we moeten het maar gewoon laten gaan. Anders waren we nu nog niet getrouwd.”

Lawaai

Echter, het waren niet alleen de klimsessies van de fotografen die de wedding van Niclas en Sylvie verstoorden. De paparazzi gingen nog een stapje verder en dreigden het sprookjeshuwelijk te verpesten.

“Ik stond in m'n bruidsjurk te wachten en toen hebben ze gedreigd met: 'Als we te veel worden afgeschermd gaan we met geluidsoverlast de ceremonie verstoren.' Dat wilden we natuurlijk niet.” Heftig…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws