Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Volgers Sylvie Meis onder de indruk van zoon Damián: 'Wat is hij gegroeid'

De twee zijn speciaal voor de kerstdagen weer herenigd.

Damian

Speciaal voor de kerstdagen keerde Damián terug naar zijn moeder Sylvie Meis. De twee vieren hun hereniging met een fashionable kiekje in de spiegel, waarbij volgers vooral één ding enorm opvalt.

Home for Christmas

Op de foto zien we mommy Sylvie in een grote teddy jas poseren voor de spiegel. Naast Sylvie staat haar knappe zoon – die inmiddels al een kop groter dan zijn moeder is. "Home for Christmas", schrijft ze bij de foto.

'Wat is hij gegroeid'

Het duurt vervolgens niet lang tot volgers van Sylvie opmerken dat Damián flink is gegroeid. "Damián is groot geworden!", "Mijn hemel wat is Damián 'ineens' groot geworden!" en "Wat is hij gegroeid!", klinkt het dan ook in de comments.

Hoewel de band tussen Sylvie en Damián erg sterk is, brengen de twee tegenwoordig een stuk minder tijd met elkaar door. Damián is onlangs verhuisd naar Denemarken, waar hij bij zijn vader Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Estavana Polman is ingetrokken. De zoon van Sylvie en Rafael is daarheen verhuisd om zijn droom om profvoetballer te worden na te jagen.

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis over zwarte bladzijde uit haar leven: 'Het was heel erg'
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram