Wait, what: dít is de echte naam van de man van Sylvie Meis

Hoera! Het liefdeskoppel heeft elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven.

Sylvie Meis heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan haar grote liefde Niclas Castello. Het koppel trouwde zaterdagmiddag in Florence en Sylvie mag Niclas nu eindelijk haar echtgenoot noemen. Al bleek tijdens de huwelijksceremonie dat Niclas Castello niet de echte naam van Sylvie's kersverse hubby is.

Kunstenaar

Niclas is een beroemde kunstenaar die onder anderen Beyoncé en Jay-Z tot zijn klantenkring kan rekenen. Zijn echte naam is echter niet Niclas Castello, maar blijkt Norbert Zerbs te zijn.

Sylvie en Niclas kregen sinds vorig jaar zomer een relatie, nadat ze elkaar ontmoetten op het huwelijk van een vriendin van de blondine. De vonk zou gelijk zijn overgeslagen.

Trouwdag

Sylvie werd op haar trouwdag door haar broer Daniel, zijn partner en haar zoon Damián naar het altaar gebracht. Wegens gezondheidsproblemen konden de ouders van de blondine er niet bij zijn. Zij zouden de ceremonie live gevolgd hebben.

Sylvie droeg een jurk van het Israëlische modemerk Galia Lahav. Aan de trouwjurk hing een flink prijskaartje van zo'n 28.000 euro. De trouwring is ontworpen door de bekende juwelier Michael Greene uit Hollywood.

Meer verbonden

Eerder was de presentatrice getrouwd met profvoetballer Rafael van der Vaart, waarvan ze in 2013, acht jaar na het jawoord, scheidde.

Ondanks de scheiding geloofde Sylvie echter nog altijd in ware liefde. In een interview met het Duitse Bunte zei ze: “Getrouwd zijn is een mooi gevoel. Je gaat dan toch meer met elkaar door het leven, meer verbonden, dan wanneer je alleen een stel bent.”

Bron: AD, Linda | Beeld: BSR

Laatste nieuws