Touriya Haoud doet schokkende onthulling: 'Ik was bijna overleden'

Touriya Haoud over huwelijk Sylvie Meis: 'Ik heb haar geen felicitatie gestuurd'

Touriya en Sylvie waren vroeger beste vriendinnen van elkaar.
Touriya Haoud

Touriya Haoud en Sylvie Meis waren vroeger onafscheidelijk. De twee waren ooit bff's, maar spreken of zien elkaar vandaag de dag niet meer. Weekend vroeg Touriya wat ze van de wedding van haar voormalig bestie vond.

Complimenten

Ondanks dat de twee niet meer met elkaar omgaan, is Touriya positief over Sylvie. "Ik vond dat Sylvie er prachtig uitzag", vertelt ze aan het weekblad.

"Ze is sowieso een hele mooie vrouw, dat heb ik altijd al gevonden. Ik heb haar geen felicitatie gestuurd, maar in gedachten heb ik ze alle liefde van de wereld gewenst."

Hoop

Touriya laat daarnaast weten dat ze Sylvie al het geluk wenst met haar kersverse husband. "Ik hoop dat Sylvie en haar man gelukkig worden en ik hoop oprecht dat Niclas haar forever guy is."

Of Touriya denkt dat Niclas de juiste husband is voor Sylvie? Dat kan ze niet zeggen. "Ik ken hem niet, maar als ik de foto's bekijk vind ik dat hij er lief uitziet. Klopt het dat hij wel veel ouder is? Rafael vond ik echt dé man voor Sylvie." Hmmm....

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976be443e40', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });