Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: waarom het gezicht van Sylvie Meis' kersverse man niet in officiële trouwfoto's te zien is

Op de door Sylvie uitgebrachte foto's is het gezicht van Niclas niet te zien.

sylvie meis man

She said yes, I do! Sylvie Meis stapte afgelopen weekend in het zonnige Florence in het huwelijksbootje met grote liefde Niclas Castello. Door de aanwezige paparazzi lekten er al verschillende beelden van de ceremonie uit, maar de officiële trouwfoto's deelde de kersverse bruid gisteren pas. En daar viel sommigen gelijk iets op...

Geen fan van de spotlights

Want waar Sylvie in vol ornaat op de foto's te zien is, laat haar kersverse hubby zijn gezicht niet zien. En daar heeft hij een speciale reden voor. In tegenstelling tot Sylvie houdt Niclas namelijk absoluut niet van de spotlights. Hierdoor heeft het stel besloten dat hij op de foto's die met de media zijn gedeeld niet met zijn gezicht in beeld is.

Paparazzi

Dat de kunstenaar geen fan is van de camera's, bleek al tijdens de dagen voor het huwelijk. Omdat de paparazzi Sylvie en haar crowd achterna was gevlogen, besloot ze een dag voor het huwelijk hen wat foto's te gunnen. Mét Niclas aan haar arm.

Het stel liep buiten hun hotel naar verluidt honderd meter heen en weer honderd meter terug. Iets waar Sylvie volgens de aanwezige fotografen zichtbaar van genoot. Niclas had het daarentegen minder naar zijn zin en was blij toen ze weer het hotel in konden.

Op de grote dag is Niclas op sommige foto's wel met gezicht te zien. Deze zijn echter allemaal gemaakt door de aanwezige paparazzi.

Bekijk via deze link de officiële trouwfoto's.

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis: 'Ik kan daar niet wegrijden zonder te huilen'
Showbizz
  • Vriendin
  • BSR