Ex-man overleden Naya Rivera woont samen met haar zus om déze bijzondere reden

De twee wonen samen om voor zoontje Josey te zorgen.

Afgelopen juli overleed Naya Rivera op 33-jarige leeftijd. De Glee-actrice was verdronken in Lake Piru. Ex-man Ryan Dorsey zorgt sinds deze tragische gebeurtenis volledig voor hun zoontje Josey. Naya's zus, Nickayla Rivera, is bij Ryan ingetrokken om hem te helpen.

Samenwonen

Ryan en Nickayla betrokken onlangs samen een appartement, omdat ze samen de zorg dragen voor Josey, zo meldt Page Six. Een bron laat weten dat de twee elkaars steun goed kunnen gebruiken.

“Ze hebben veel steun aan elkaar in deze moeilijke periode en willen Josey een zo veilig mogelijke omgeving bieden. Ryans ouders helpen ook veel, de familie staat het jongetje dag en nacht bij.”

Ex-man

Ryan was van 2014 tot 2018 met Naya getrouwd. In 2015 werd zoontje Josey geboren. Sinds de dood van de Glee-actrice is de band tussen Ryan en Naya's zus erg hecht geworden. Ondanks dat veel media denken dat er sprake is van een romance, is dit volgens verschillende geruchten absoluut niet het geval.

Naya’s ex-man liet onlangs op Instagram weten Naya elke dag te missen. Ondanks de scheiding tussen het koppel bleef hun band erg goed. Zo deden ze regelmatig samen dingen met hun zoontje Josey.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws