Zien: Sylvie Meis deelt prachtig kiekje met zoontje Damián

Sylvie ziet Damián sinds hij verhuisd is alleen nog in het weekend.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie

Sylvie Meis nam onlangs een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven: ze liet Damián van der Vaart naar zijn vader Rafael in Denemarken vertrekken. Sindsdien kan Sylvie Damián alleen nog maar in het weekend zien. Op Instagram deelt ze nu een schattige foto van het weerzien van haar zoontje.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

De presentatrice probeert zo vaak mogelijk naar Denemarken te vliegen om Damián te kunnen zien. "Mijn alles", schrijft Sylvie bij de selfie van haar en Damián.

De blondine kan op veel positieve reacties van haar volgers rekenen. "Alleen maar liefde" en "Mooooi", klinkt het onder meer in de reacties. Cute!

Verhuisd

Damián is tijdens de zomervakantie van Hamburg naar het Deense Esbjerg verhuisd. Hij voetbalt daar sinds kort bij de voetbalclub Esbjerg fB, de club waar zijn vader zijn voetbalcarrière in 2018 beëindigde. Doordat hij er door de carrière van vriendin Estavana Polman nog steeds woont, was de keuze voor Damián makkelijk gemaakt.

Eerder vertelde Sylvie al het erg moeilijk te hebben met het vertrek van Damián. "Voor mij is het toch best wel emotioneel. Ik kan daar nog niet wegrijden zonder te huilen. Maar het fijne is dat Damián wel heel erg gevoelig is. Hij weet ook dat hij zijn mama er dan even doorheen moet trekken. Dat doet me heel erg goed. Dat hij me veel belt en dat ik hem bijna elk weekend zie als ik kan", aldus Sylvie.

Dit bericht bekijken op Instagram

My everything ❤️ #proudmom @vandervaart.23

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');