Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met het zoontje van overleden Glee-actrice Naya Rivera

Naar omstandigheden gaat het goed met het zoontje van Naya Rivera.

Naya Rivera

Een maand geleden kwam het tragische nieuws naar buiten dat Glee-actrice Naya Rivera is verdronken in Lake Piru. Een bron vertelt aan ET hoe het nu met haar vierjarige zoontje Josey gaat.

Verlies

Naya's familie praat vaak over Naya met zoontje Josey. Een bron vertelt aan ET dat het een ongelooflijk moeilijke tijd is voor haar familie en geliefden, maar dat het elke dag iets beter gaat met Josey.

Josey is op dit moment elke dag bij zijn vader, Ryan Dorsey. De bron voegt eraan toe dat Naya's zus, Nickayla, ook veel tijd doorbrengt met haar neefje. De bron laat verder weten dat Josey goed met de situatie omgaat. Hij begrijpt dat zijn moeder is overleden en niet meer terugkomt.

"Ryans hele wereld draait dit moment om Josey," vertelt de bron. "Ryan is nog steeds aan het rouwen en worstelt met het verlies van Naya, maar hij blijft sterk voor zijn zoon." De bron voegt eraan toe dat Ryan altijd een zeer betrokken vader is geweest, maar nu is hij nog meer gericht op Josey's welzijn.

Vader

"Ryan zou alles doen voor Josey. Op dit moment blijft hij zoveel mogelijk uit de publiciteit, zodat hij zich volledig kan concentreren op Josey en om erachter te komen hoe hij dit nieuwe leven moet leiden."

Volgens de bron praten Ryan en zijn zoon elke dag over de actrice. De insider voegt er ook aan toe dat hij en haar familie ervoor willen zorgen dat Josey goede herinneringen heeft aan zijn overleden moeder en dat ze een onderdeel van zijn leven blijft. Ze praten openlijk over haar en beantwoorden alle vragen van Josey.

Er zijn nog steeds veel moeilijke tijden, maar er wordt ook veel gelachen. "Josey is een zeer sterke jongen en Naya zou erg trots op hem zijn", aldus de source.

Misschien ook voor jou:
Emotionele Heather Morris blikt terug op on-screen vriendschap met Naya Rivera
Showbizz
  • ET online
  • BSR