doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Is déze nieuwe serie de vervanger van Pretty Little Liars?

Zó ziet Lucas uit Pretty Little Liars er nu uit

De acteur laat weten dat hij een Pretty Little Liars reboot wel ziet zitten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lucas Pretty Little Liars

Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat de eerste aflevering Pretty Little Liars uitkwam. Brendan Robinson vertolkte vanaf 2010 de rol van Lucas Gottesman in de hitserie. Hoe hij er nu uitziet? Wij zochten het voor je uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Pretty Little Liars reboot

Brendan was twintig jaar oud toen hij aan de opnames van Pretty Little Liars begon. Inmiddels is de acteur dertig jaar en blikt hij met plezier terug op de serie. Niet zo gek dat de acteur het dan ook wel ziet zitten om een reboot te maken.

“Ik zou het fantastisch vinden om mee te werken aan een reboot”, vertelt de acteur enthousiast aan J-14. “Ik ben benieuwd of het dan een serie zou worden of een twee uur durende film. Ik zou het allebei leuk vinden. Elke gelegenheid om samen te werken met mensen die je mag – een soort ‘thuiskomen’ – wil ik aanpakken. Ik zie het helemaal zitten.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Acteerwerk 

Ook doet de acteur uit de doeken hoe het volgens hem met Lucas zou gaan in 2020. “Iets wat de makers uit de seizoensfinale hebben gehaald, is dat Lucas en Caleb samen een bedrijf hadden. Caleb zou bezig zijn met de tech stuff en Lucas zou de money guy zijn. Daarnaast denk ik dat hij nu een relatie heeft of getrouwd is.”

Na Pretty Little Liars zat de Brandon zeker niet stil. Zo werkte de acteur onder andere aan de film A Christmas Switch en is hij te zien in de film DieRy. Hopelijk zien we Brandon binnenkort in een PLL reboot...

Benieuwd hoe de acteur er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');