Zien: dít is de nieuwe vriend van Pommeline

How sweet!
Zien: dít is de nieuwe vriend van Pommeline

Love is in the air voor Pommeline. De voormalig Temptation Island-ster heeft opnieuw de liefde gevonden en deelt dat in een kiekje op Instagram.

Ex

Temptation Island VIPS brak uiteindelijk de verloving voor Pommeline en haar ex Fabrizio. De twee leken na het laatste kampvuur in het huwelijksbootje te stappen, maar eenmaal terug in Nederland ging Fabrizio alsnog de fout in door af te spreken met verleidster Julia. Einde relatie dus.

Lees ook: Pommeline haalt in nieuw tv-programma flink uit naar ex Fabrizio

Nieuwe lover

Hoewel Fabrizio in een Instagram-post nog zijn excuses aan Pommeline heeft aangeboden, was dit voor de blondine niet genoeg om hem nog een kans te geven. Pommeline besloot dan ook om verder te gaan met haar leven. Na Fabrizio werd ze nog even gespot met Levi Murillo. De twee leken zelfs Instagram-official, maar zijn inmiddels ook weer uit elkaar.

Pom is nu samen met Cirio Wassenhove - die ook een tattooshop heeft. Cirio deelde een foto op zijn Instagram waarbij hij en Pommeline innig aan het zoenen zijn. How cute! We wensen het nieuwe koppel veel geluk toe samen!

Bron & Beeld: Instagram, Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97155132873', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });