Temptations Pommeline deelt sneer uit naar ex-vriend Fabrizio

Ouch...
Temptations Pommeline deelt sneer uit naar ex-vriend Fabrizio

Temptation Islands Pommeline maakte onlangs bekend samen te zijn met kickbokser Cirio Wassenhove. In een interview met het Belgische blad Dag Allemaal vertelt Pommeline over haar relatie met Cirio én haalt ze nog even uit naar haar ex Fabrizio. Ouch...

Liken

Cirio en Pommeline delen sinds hun relatie Instagram-official is, regelmatig kiekjes van elkaar. De twee vertellen nu voor het eerst openhartig over hun relatie.

"Ik volgde Pommeline al een tijdje op Instagram omdat ik haar erg knap vind. Plots zag ik dat ze onmiddellijk na elkaar vijf van mijn Instagramfoto’s had geliket. Dat is zo’n beetje de nieuwe manier om iemand via digitale weg te laten weten dat je interesse hebt”, vertelt Cirio.

Lees ook: Wait, what: vriend van Pommeline laat liefdestattoo zetten

Relatie

De twee spraken af voor hun eerste date, en van het een kwam het ander. “We zijn vrijwel onmiddellijk beginnen te kussen. De chemie tussen ons was zo groot dat we niet van elkaar af konden blijven. Dus ja, het is allemaal heel snel gegaan", vertelt Pommeline.

De blondine lijkt helemaal in love met Cirio, iets wat ze natuurlijk lange tijd met Fabrizio was. Maar volgens Pommeline zat aan díe relatie destijds toch een ruw randje. In het interview vertelt Pommeline namelijk dat Cirio wél weet hoe hij haar moet behandelen. "Cirio heeft een ruwe bolster, maar in werkelijkheid is hij zachtaardig en lief. Hij geeft me wél de aandacht die ik nodig heb. Zonder woorden ziet hij wanneer ik een knuffel nodig heb", aldus Pommeline.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cb8d3d3afd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });