doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Pommeline klapt uit de school over manipulatie Temptation Island

Wow, heftig!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Pommeline klapt uit de school over manipulatie Temptation Island

Vorige maand lagen realityprogramma's zoals De Villa en Temptation Island meer dan ooit onder vuur nadat er beelden van seksueel overschrijdend gedrag werden uitgezonden. RTL haalde De Villa per direct van de buis en liet ook weten andere shows niet meer uit te zenden, met als gevolg dat voormalige deelnemers massaal naar de media stapten om hun beklag te uiten. Op YouTube deelde ook Pommeline haar bizarre verhaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Papiertje

Pommeline, die natuurlijk samen met haar inmiddels ex-verloofde Fabrizio begon aan het Temptation-avontuur, vertelt in een video op YouTube een heftig verhaal. Het productieteam van Temptation Island zou tijdens haar verblijf in de villa namelijk een papiertje op tafel hebben laten liggen met daarop informatie over de daden van Fabrizio aan de andere kant van het eiland.

Lees ook: Temptations Pommeline deelt sneer uit naar ex-vriend Fabrizio

Manipulatie

"Aan de ontbijttafel had de productie zogenaamd een blad laten liggen met wat er aan de andere kant van het eiland aan het gebeuren was. Het ging om een samenvatting. Ik neem dat blad en lees: 'Is Fabrizio niet veel te ver gegaan gisteren? Neemt hij zijn huwelijk wel serieus? Hij vindt Pommeline veel te soft.'", vertelt Pommeline.

"Toen ik dat las begon ik helemaal door te slaan. Nadien merkte ik plots dat er cameramannen kwamen. Vervolgens hebben ze het zodanig geknipt en geplakt alsof ik uit het niets begon te flippen", aldus de blondine.

Bron: Story | Beeld: Temptation Island, YouTube

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');