Temptation’s Pommeline bijt van zich af na haatopmerkingen over haar lichaam

Pommeline Tillière is niet vies van een sexy kiekje in bikini. De blondine plaatst dan ook fanatiek bikinifoto’s op Instagram, maar kreeg op haar laatste picture veel kritiek over haar lichaam. De Temptation-kandidaat is niet gediend van bodyshaming en slaat terug.

Haatreacties

Pommeline plaatste gisteren een bikinifoto op Instagram waarop ze veel commentaar kreeg. Zo kreeg ze comments naar haar hoofd geslingerd met de boodschap dat ze dik is of dat ze zwanger zou zijn. Pommeline bijt nu van zich af en haalt uit naar aan alle bodyshamers, zo meldt Love Reality.

“Ik postte een foto in bikini. Ik voelde me zelfverzekerd, maar mensen halen me neer en zeggen: ‘je lijkt zwanger’, ‘je bent aangekomen’, ‘je hebt een dikke buik’, bla bla. Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Bodyshamers aanpakken

Pommeline vervolgt dat haar health een stuk belangrijker is dan haar gewicht. “Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50 kilo, maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig. Nu ben ik gelukkig, eet ik goed – maar gezond. Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. Dus wie zijn jullie om dat soort dingen te zeggen? Ik word echt moe van sommige mensen.”

Met haar nieuwste Instagramfoto geeft Pommeline haar haters nog even een trap na. Zo post ze opnieuw een picture in bikini en schrijft ze in de caption: “Loving yourself is the greatest revolution.” Hear, hear!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws