Donny Roelvink doet boekje open over ruzie met broer Dave

Voor het eerst spreekt Donny over de ruzie met zijn broer.

Lees ook

Broers Dave Roelvink en Donny Roelvink zijn al lange tijd niet on speaking terms. Wat er precies gaande is tussen het tweetal is tot op heden nog niet duidelijk. In Weekend laat Donny zich voor het eerst uit over de ruzie met zijn broer.

Geheim

Dave en Donny zijn al een lange tijd niet meer samen gezien. Donny laat weten dat hij de laatste tijd niet meer met zijn broer omgaat. De reden? Die wordt door beide broers niet naar buiten gebracht.

“We zijn broers, dus het is logisch dat je weleens ruzie hebt”, legt hij uit. “Maar het gaat verder niemand iets aan wat er aan de hand is. Dat houden we binnen de familie. Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet.”

Eigen leven

De broers hebben altijd een hechte band gehad, maar sinds Dave en Donny ouder zijn geworden lijkt die hechte vriendschap verdwenen.

“Kijk, ik ben in een bepaalde fase van mijn leven. Ik ben wat ouder, ga samenwonen, heb gewoon mijn eigen leventje en dat heeft Dave ook. Misschien is dat ook wel de reden dat je er wat makkelijker mee omgaat.”

Echter, de oplettende volger heeft gezien dat de broers elkaar nog trouw volgen op Instagram. Volgens Donny is dit ook niet gek. Naar eigen zeggen is de Roelvink-telg niet zó kinderachtig om elkaar te ontvolgen. “Ik moet je dan wel echt haten om dat te doen.” Hmmm….

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook