Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Dave Roelvink deelt lieve foto met vriendin Jazzlyn op Instagram

De dj is tot over zijn oren verliefd op zijn jeugdliefde.

Dave Roelvink

Dave Roelvink is weer happily in love met Jazzlyn, zijn jeugdliefde. Onlangs maakte de dj zijn relatie Instagram official en opnieuw plaatst Dave een zoet kiekje met zijn vriendin op social media. Sweet!

Love birds

Dat het weer helemaal goed zit tussen Dave en Jazzlyn moge duidelijk zijn. Zo deelt de dj een foto op Instagram van een zonnige dag. Op de foto is daarnaast te zien dat hij zijn vriendin innig omhelst en haar zoent. Cute!

Relatie

Onlangs bevestigde Dave aan RTL Boulevard dat hij weer een relatie heeft Jazzlyn. De twee hadden al eerder een relatie, maar die liep in 2015 op de klippen. Het koppel besloot onlangs echter om de liefde opnieuw een kans te geven.

“Ik vind haar hartstikke leuk. Door op een andere manier naar iemand te kijken en er gewoon voor open te staan, kun je toch weer andere dingen gaan voelen. Dus dat is gebeurd en ik heb het heel leuk met haar”, deelde Dave.

Toch had Dave in de eerste instantie niet gedacht dat hij weer met Jazzlyn samen zou komen. “Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gemeenschappelijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Die zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.” The rest is history.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Misschien ook voor jou:
Monica Geuze emotioneel tijdens opnames Temptation Island en dít is de reden
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram