Zien: Megan Fox onherkenbaar door nieuwe look

Zien: zo gaat het nu met Megan Fox en haar gezin

De Transformers-actrice heeft drie prachtige zoons!
Megan Fox

De Amerikaanse actrice Megan Fox is een groot begrip in showbizz-land. De rol van sexy sidekick in de film Transformers maakte Megan in één klap beroemd. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de donkerharige bombshell?

Zoons

Megan heeft samen met haar ex-man Brian Austin Green drie prachtige zoons, genaamd Noah (7), Bodhi (6) en Journey (4). De ouders houden de jongens zo ver mogelijk uit de spotlights en delen zelden foto's van hun kroost.

Huwelijk

Afgelopen jaar beëindigden Brian en Megan hun relatie na een huwelijk van ruim tien jaar. Tijdens de opnames van een nieuwe film had de actrice ontdekt dat ze zich 'meer zichzelf voelde' als ze zonder hem was. Niet veel later kreeg de actrice een relatie met rapper Machine Gun Kelly.

Het koppel had al langer huwelijksproblemen en dreigden al eerder uit elkaar te gaan. Dit jaar gingen de twee definitief uit elkaar. Ondanks de scheiding blijft de focus op hun drie kinderen liggen.

Momenteel werkt Megan aan de horrorfilm Till Death en de komedie Big Gold Brick.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Halloween🎃

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Target run!!!

Een bericht gedeeld door Brian Austin Green (@brianaustingreen) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f902c29854f7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });