Ruben werd ontvoerd tijdens Tinderdate: 'Ik ben aan de dood ontsnapt'

Heftig: actrice Jessica Alba doet bizarre onthulling

Alba werd als vijftienjarig meisje ontvoerd en pas uren later gevonden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jessica Alba

In 2013 publiceerde Jessica Alba haar eerste boek met tips voor een gezonder leven. Het boek werd een bestseller en nu werkt Jessica aan haar memoires. Hierin zou ze volgens In Touch een zeer schokkende onthulling doen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ontvoerd

Jessica zou in haar biografie onthullen dat ze als vijftienjarig meisje ontvoerd werd. Een gebeurtenis waarover ze nooit in het openbaar heeft gesproken. De actrice werd in 1996 op de set van haar eerste tv-show, genaamd Flipper, ontvoerd. Veertien uur later werd het meisje gevonden en al die tijd zat ze geblinddoekt en vastgebonden in de kofferbak van een auto. Vreselijk!

Verhaal

"Ze is klaar om alles te vertellen. Van haar bestaan als kindacteur tot bedrijfsleider van een miljardenbusiness. Ze heeft een fantastisch leven geleid en heeft een behoorlijk verhaal te vertellen", beweert een insider.

Ook wordt er uitvoerig besproken hoe het voor Jessica was om op te groeien in een extreem religieus gezin. Als twintigjarige rebelleerde de actrice en verloofde ze zich met collega Michael Weatherly. Het stel ging uit elkaar en Jessica trouwde later met grote liefde Cash Warren met wie ze samen drie kinderen kreeg, Honor (12), Haven (9) en Hayes van twee.

"Jessica heeft veel te vertellen. Ze overwon zoveel en geloofde in zichzelf terwijl anderen dat niet deden. Het is echt een inspirerend verhaal", klinkt het.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');