Wow: zo ziet Temptations Roger er nu uit

Temptation Island-deelneemster Megan siert de cover van Playboy

Megan laat op de cover van Playboy weinig aan de verbeelding over.
Meghan playboy

Say what?! Megan Desaever, die in 2018 deelnam aan Temptation Island, poseert topless op de cover van Playboy. Megan laat tijdens deze beachy shoot weinig aan de verbeelding over.

Topless poseren

In een interview met HLN vertelt Megan openhartig over deze pikante fotoshoot. De 21-jarige Megan ging op pad met fotograaf Steven Wolles, die al eerder samenwerkte met Megan.

"Omdat we een goede band hebben en ik vertrouwen heb in z'n werk, had ik niet veel overtuiging nodig om topless te poseren", deelt Megan.

De kiekjes van deze shoot werden al gauw naar Playboy verstuurd. Met succes. De redactie bleek razend enthousiast en wilde Megan op de cover zetten. "Toen we te horen kregen dat de foto's voor de cover gebruikt zouden worden, waren we echt door het dolle heen."

Onzekerheden

Megan biecht op dat ze dit vlak na de afleveringen van Temptation Island nooit had gedurfd. "Ik heb een tijdje heel ongezond geleefd. Ik ging constant uit en at continu fastfood. Ik was onzeker, molliger en zat niet goed in m'n vel."

De 21-jarige besloot dankzij haar toenmalige vriend Maxence haar leven te veranderen. "Doordat hij veel met fitness bezig was, ben ik ook gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Hij heeft me daar echt in aangemoedigd."

Sleutelen

Megan zou volgens veel volgers op Instagram flink aan zichzelf hebben gesleuteld. Volgens Megan zijn niet al deze geruchten waar.

"Het klopt niet dat ik alles aan m'n uiterlijk heb laten veranderen. Ik heb enkel m'n borsten laten vergroten en m'n gebit vernieuwd. Mijn gezicht is voor de rest volledig naturel." Megan laat zelfs weten dat zij haar borsten wil laten verkleinen. Doordat de realityster zo is afgevallen, vindt ze dat haar borsten te groot zijn voor haar lichaam.

Benieuwd naar meer? De nieuwste Playboy ligt vanaf donderdag in de winkel.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f648a84e2527', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });