Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zien de meiden van KUS er nu uit

Zo zien de vier zangeressen er tien jaar later uit.

Zo zien de meiden van KUS er nu uit

Meidengroep Kus wist in 2005 aardig wat fans aan zich te binden. Meike Hurts, Anouk van Schie, Monique de Waal en Fleur Minjon zongen de liedjes Lekker ding en Allereerste Kus en deze kun je waarschijnlijk vandaag de dag nog uit volle borst meezingen.

Girlband

De zangeressen waren aanvankelijk geen vriendinnen die besloten om samen een meidengroep te vormen. Ze werden namelijk geselecteerd door muziekproducers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. De meiden mochten auditie doen voor de girlband en wisten het tot de laatste vier te schoppen. Meike, Anouk, Monique en Fleur vormden samen Kus en scoorden hit na hit, maar opeens was het sprookje voorbij en trokken ze in 2011 de stekker eruit.

Uit elkaar

Omdat Meike eind 2009 beviel van een zoon, lastte de meidengroep een korte pauze in. In februari 2010 wilde Kus weer beginnen met optreden, maar dat liep net even anders... Fleur besloot om de groep te verlaten en hoewel de overige meiden verder gingen als trio, maakten de overgebleven zangeressen een jaar later bekend uit elkaar te gaan.

Inmiddels zijn ze allemaal moeder en heeft Anouk een relatie met presentator Johnny de Mol. Benieuwd hoe de dames er ruim tien jaar later uitzien? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Kijken jullie ook?😍😍😍

Een bericht gedeeld door monique de waal (@moosdewaal) op

Misschien ook voor jou:
Toen & nu: Meidengroep Djumbo
Showbizz
  • Instagram, BSR