Johnny de Mol beleeft een bijzondere quarantaine-tijd

Zo bracht hij de tijd niet alleen met zijn gezin door.
Johnny de Mol beleeft een bijzondere quarantaine-tijd

De quarantaine-tijd van Johnny de Mol ziet er waarschijnlijk anders uit dan die van de meesten. Hij en zijn vrouw Anouk zaten namelijk zes weken in één huis met haar ex en zijn vriendin.

Quarantaine

Anouk laat op Instagram weten dat ze dit doen voor haar dochter Kiki, die ze in 2013 met haar ex Co Rowold kreeg. Op deze manier kon Kiki tijd doorbrengen met haar hele familie.

Lees ook: Bridget Maasland doet opvallende uitspraak over ex Johnny de Mol

Bijzonder

De hele happy family verbleef de afgelopen zes weken samen onder één dak. Deze bijzondere quarantaine was er dan ook een om nooit te vergeten, zo laat Anouk weten.

"Wij zitten vandaag met z’n allen aan mijn allermooiste Moederdagontbijt. De kinderen, Co (vader van Kiki) en Naomi (bonusmama van Kiki), Johnny (mijn man en bonuspapa van Kiki) en ik. Zes weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken. Daarmee kwam ook een lang gekoesterde droom van Kiki uit! Heel dankbaar dat wij één grote familie zijn", schrijft ze onder een foto van een tekening van het samengestelde gezin.

(Bonus) Moederdag ♥️ De dag dat Kiki werd geboren was de dag dat ik moeder werd. Vol liefde en onzekerheid zouden we haar het beste geven wat we haar konden bieden. Helaas hield onze relatie geen stand en gingen we na 2,5 jaar uit elkaar. Het was de moeilijkste beslissing ooit want wat had dit voor gevolgen voor Kiek? Nu.. 4 jaar later zitten wij vandaag met z’n allen aan mijn allermooiste Moederdag ontbijt. Co (vader van Kiki) en (bonus mama van Kiki) Naomi, Kiki, Johnny jr, Fender, Johnny (mijn man en bonus papa van Kiki) en ik...6 weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder 1 dak om deze nare Corona tijd wat aangenamer te maken en daarmee kwam ook een lang gekoesterde droom van Kiki uit! Het was een quarantaine om nooit te vergeten, heel dankbaar dat wij 1 grote familie zijn 🙏🏼 #samenzijn #hebelkaarlief #bonusweken #bonusmama #bonuspapa #moederdag #dankbaar #modernfamily2.0 #bonusfamilie

Een bericht gedeeld door Anouk de Mol - van Schie (@anouk_de_mol) op

Bron: AD | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9722e116c7a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });