doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wedding-update: Sylvie Meis kan opgelucht ademhalen

Estavana Polman openhartig over aankomend huwelijk Sylvie Meis

En de zoon van Rafael en Sylvie heeft een belangrijke taak...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Estavana Polman

Sylvie Meis stapt volgende week in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Estavana Polman, de nieuwe vriendin van Sylvie's ex Rafael van der Vaart, reageert op de trouwplannen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Damián

"Ze zijn hier geweest, we hebben erover gesproken. Superleuk, dit is fantastisch!", vertelt ze over de gebeurtenis aan RTL Boulevard. De bruiloft is voor Damián extra spannend, omdat hij zijn moeder zal weggeven.

"Ik denk ook wel dat hij heel erg zenuwachtig is stiekem. Een hele ervaring voor die jongen, maar ook voor hen. Ik gun ze het allerbeste en ik hoop dat ze een fantastische dag hebben", aldus Estavana over haar stiefzoon en zijn belangrijke taak.

Gezin

Damián woont sinds kort bij zijn vader, stiefmoeder en zusje in Denemarken. De jongen emigreerde naar Scandinavië om daar zijn voetbaldroom na te jagen. Iets waar Rafael hem – als ex-profvoetballer – goed in kan begeleiden.

Sylvie is haar zoon al een paar keer komen opzoeken in zijn nieuwe woonplaats, maar ziet hem weinig. Omdat Damián in het weekend moet voetballen, is er nauwelijks sprake van een weekendregeling. De blondine had het onwijs zwaar met het besluit en moest naar eigen zeggen een week lang huilen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');