doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie Meis onthult tipje van de sluier over haar grote dag

Wedding-update: Sylvie Meis kan opgelucht ademhalen

Een belangrijk onderdeel van haar bruiloft is eindelijk gearriveerd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie Meis

Sylvie Meis stapt volgende week in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. En gelukkig heeft de blondine geen reden meer om te stressen, want haar droomjurken zijn eindelijk binnen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Droomjurk

"Maandenlang is er gewerkt aan mijn droomjurken, zodat ze perfect zitten. En nu zijn ze klaar om naar Florence te gaan", aldus Sylvie op Instagram. Hoe de trouwjurk van de presentatrice eruitziet, blijft nog geheim, maar op tijd is de jurk sowieso.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Huwelijk

De jurken hadden vertraging opgelopen door de coronacrisis en de ceremoniejurk had de blondine nog niet eens gepast! Sylvies ceremoniejurk moest namelijk nog vanuit Tel Aviv naar Duitsland komen.

"Af en toe heb ik een momentje waarop ik denk: 'Gaat alles wel goed komen?' Stel je voor dat het niet precies is wat ik wil. Wat ga ik dan doen? Dat is wel spannend", vertelde ze er destijds over.

Het huwelijk vindt plaats in Florence en duurt in totaal vier dagen. Sylvie en Niclas kennen elkaar sinds vorig jaar juni en in oktober maakten de love birds bekend dat ze gaan trouwen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');