Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oops: Gravin Eloise van Oranje gespot met sigaret

Eloise is sinds kort begonnen aan haar studententijd.

Eloise sigaret

Gravin Eloise van Oranje is onlangs begonnen aan haar studie op de Amsterdamse hotelschool. Net als iedere 18-jarige gaat Eloise haar studententijd tegemoet. Leuk, maar helaas wordt de gravin wel overal op de kiek gezet.

Sigaret

Weekblad Weekend spotte de gravin onlangs met een sigaret voor een supermarkt. Het duurde niet lang tot Eloise de cover van het weekblad sierde met het bijschrift 'Eloise geniet van studentenleven'. Weekend schrijft dat de gravin zich onderdompelt in het studentenleven.

"Onze fotograaf spotte gravin Eloise – Elo voor intimi – in de hoofdstad, breeduit lachend aan het geinen met haar vrienden. Terwijl haar vrienden wijn haalden bij de supermarkt, wachtte Eloise buiten en stak ontspannen een sigaretje op."

Not amused

De ouders van Eloise, prinses Laurentien en prins Constantijn, zijn not amused. Een foto van hun dochter – inclusief sigaret – op de cover van een weekblad is volgens hen absoluut niet oké.

"Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden. De publicatie van deze foto's doet daar afbreuk aan", reageren Laurentien en Constantijn in Shownieuws.

Of de ouders juridische stappen gaan ondernemen, is op dit moment nog niet duidelijk.

De foto van Eloise vind je *HIER*

Dit bericht bekijken op Instagram

before the bike trip went south... 🌸🚲🌾

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Misschien ook voor jou:
Grote teleurstelling voor prinsessen Amalia en Alexia
Showbizz
  • Weekend
  • BrunoPress