Rico Verhoeven over nieuwe thuissituatie met ex-vriendin Jacky Duchenne

De kickbokser is openhartig.
Rico Verhoeven over nieuwe thuissituatie met ex-vriendin Jacky Duchenne

Rico Verhoeven en zijn ex-vriendin Jacky Duchenne gingen in februari uit elkaar. De kickbokser vertelt nu over zijn huidige thuissituatie met Jacky en de kids.

Wisselen

"Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje. Als zij er is, ben ik weg en andersom. Dat is geen prettige situatie, maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie", vertelt Rico openhartig.

"We mogen op dit moment helemaal in onze handjes knijpen dat we zo’n groot huis hebben: er is een trampoline, een jacuzzi en een zwembad. De kinderen hebben dus veel afleiding", aldus Verhoeven.

Lees ook: Fans in de ban van pikante foto Rico Verhoeven

Uit elkaar

Het stel ging uiteindelijk na 13 jaar samen te zijn uit elkaar. Om hun relatie nog een kans te geven, gingen de twee in relatietherapie, maar helaas was de breuk niet meer te lijmen. Samen hebben Jacky en Rico drie kinderen genaamd Mikayla (9), Jazlynn (5) Vince (3).

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1ad670b3a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });