Exclusief! Elise Schaap over het crimineelste wat ze ooit heeft gedaan

Heeft de actrice net zo’n criminele achtergrond als haar Undercover-personage?

Lees ook

Het langverwachte, tweede seizoen van Undercover staat eindelijk op Netflix. In deze hitserie vertolkt Elise Schaap de rol van Daniëlle. Aan Grazia vertelt de actrice meer over het nieuwe seizoen én over het crimineelste wat ze ooit heeft gedaan.

Wraak

In het tweede seizoen van Undercover is Daniëlle niet meer die vrolijke noot die ze was in seizoen één. “Zij heeft in de gevangenis gezeten en daar een enorme knauw van gehad”, deelt Elise. “Haar plezier is ver te zoeken. En ook zij zint op wraak, net als Ferry.”

Ferry

Elise speelt het liefje van crimineel Ferry, ze begrijpt wel waarom Daniëlle voor hem viel. “Zij is een gemankeerd iemand, en ze heeft weinig mensen die ze vertrouwt. Dan val je in de armen van iemand die macht heeft en jou beschermt, daar voelt ze zich veilig bij.”

Of Elise zich weleens aangetrokken voelde tot een foute man? Daar is ze duidelijk over. “Nee joh, ik woon al zestien jaar samen met brave hendrik, dat rebelse bestaan is aan mij voorbijgegaan.”

Gestolen

Een duistere achtergrond heeft de actrice dan ook zeker niet. “Ik heb een keer een etui bij de Hema gestolen”, vertelt ze over het crimineelste wat ze ooit heeft gedaan.

“En toen probeerde ik het nog een tweede keer te doen, snel door die poortjes te glippen, maar toen gingen ze af. Ik ben zo geschrokken dat ik terug de winkel in ben gerend en dat etui snel in het vak heb gegooid. Het was saved by the bell, daarna heb ik het nooit meer in mijn hoofd gehaald om iets te stelen.”

Je leest het hele interview met Elise in de nieuwste Grazia. Vandaag in de winkel!

Bron: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook