Déze nieuwe gezichten zijn te zien in het tweede seizoen van Netflix’ Undercover

Yes!

Alle fans van de populaire serie Undercover, opgelet! Netflix heeft vandaag de nieuwe gezichten bekendgemaakt die in seizoen twee te zien zullen zijn. Dit nieuws onthulde de streamingsdienst door middel van een filmpje op YouTube.

Cast

Wie we natuurlijk in seizoen twee weer terug zien zijn Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes. En ze krijgen gezelschap. Zo heeft Netflix de cast aangevuld met vier nieuwe gezichten, waaronder Sanne Samina Hanssen (Baptiste) en Ruth Becquart (Over Water).

De Belgische acteurs Wim Willaert (De Twaalf) en Sebastien Dewaele (Grenslanders) zullen de rol gaan vertolken van de wapenhandelaars JP en Laurent Berger.

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Undercover op Netflix staat

Verhaal

In seizoen twee van de spannende serie gaan we zien hoe Kim onderzoek doet naar illegale wapenhandel in Syrië. Ze krijgt hierbij hulp van haar ex-collega Bob. Zo komen ze samen op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western-manege in het Belgische achterland.

Bob gaat daar undercover en probeert te infiltreren bij wapenhandelaars en gebroeders Laurent en JP Berger. Ondertussen zet Ferry vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder. Spannend!

Het tweede seizoen van de populaire misdaadserie is van 6 september te bingewatchen op Netflix!

Bron: Metronieuws I Beeld: YouTube, Undercover

Laatste nieuws