Deze Undercover-sterren komen met eigen serie

De sterren werken al twee jaar lang aan hun grote droom.
Undercover

Morgen is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van de populaire serie Undercover gaat dan van start op Netflix. Ben jij ook zo'n fan van deze populaire serie? Dan hebben we goed nieuws voor je. Actrices Anna Drijver (Kim) en Elise Schaap (Daniëlle) werken namelijk aan een eigen serie!

Idee

In Undercover zijn Anna en Elise onafscheidelijk, maar ook in het echte leven kunnen de twee goed met elkaar opschieten. Al twee jaar lang werken de actrices samen aan hun grote droom: het maken van een eigen serie.

Anna vertelt dat het script zelfs al op tafel ligt. "Die heb ik al geschreven en we hebben een goede regisseur gevonden. Dat willen we sowieso gaan maken."

Netflix

Ook Elise is enthousiast over het plan. "Eigenlijk is Anna nu mijn showrunner. Ik hoop heel erg dat dit wat wordt en ik vind dat we een ijzersterk idee hebben."

Waar de serie precies over zal gaan blijft nog onduidelijk. "Het personage dat Elise speelt, wordt gewoon steeds extremer en extremer. Ik kan er nog niet te veel over zeggen, want ik wil eerst echt zeker weten dat het gemaakt wordt. Maar dit is wel mijn droom", aldus Anna. Spannend!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742c4596328', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });