Zien: zo zag Selling Sunsets Chrishell er vroeger uit

Dít Selling Sunset-castlid poseerde voor Playboy

De makelaarster is voor een lange tijd Playmate geweest.
Playboy Selling Sunset

Eén van de ladies uit Selling Sunset timmerde voor de Netflix-hit al lekker aan de weg. Heather Rae Young werkte jarenlang als model en poseerde voor Playboy.

Heather Rae Young

Heather Rae, die huis na huis verkoopt, een steady relatie heeft met Tarek El Moussa en de show steelt met haar knappe verschijning, werkte vroeger als model. Haar grootste doorbraak was in 2010. De blondine werd in dit jaar Playboy's Miss February, poseerde voor het blad en droeg de titel Playmate.

Geen spijt

Aan Playboy vertelde Heather onlangs hoe deze ervaring voor haar is geweest. Naar eigen zeggen heeft de blondine absoluut geen spijt van haar pikante shoot voor het blad.

"Ik zou het nooit meer terugnemen. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Als ik niet voor Playboy had geposeerd, zou ik de mensen niet hebben ontmoet die me hebben geleid naar waar ik nu ben."

De makelaarster geeft aan dat ze bij Playboy heeft geleerd hoe ze met een camera moet werken. Dit is haar altijd bijgebleven en komt tijdens de opnames van Selling Sunset goed van pas.

Makelaarster

Heather vertelt dat een baan in real estate een logische vervolgstap was. Ze had namelijk veel connecties opgebouwd. De blondine besloot als een gek te studeren en werd vervolgens aangenomen bij The Oppenheim Group.

De makelaarster vindt het jammer dat ze door haar verleden niet altijd serieus genomen wordt. "Omdat ik een ooit een Playmate was, kan ik niet slim zijn? Alle Playmates die ik ooit heb ontmoet, hebben zoveel te doen. We zijn niet sletterig zoals mensen denken."

Dit bericht bekijken op Instagram

💗 @playboy @joshryanphotos happy Thursday

Een bericht gedeeld door Heather Rae Young (@heatherraeyoung) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75f2ab1a2c7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });