Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selling Sunset's Davina doet boekje open over de show

Davina is niet helemaal tevreden met de manier waarop zij in beeld is gebracht.

Davina Selling Sunset

Fanatiek Selling Sunset-kijkers weten dat Davina Potratz regelmatig wordt bestempeld als onaardig of bitchy. We zien de real estate queen niet vaak lachen tijdens de show, tot grote frustratie van Davina herself.

Niet volledig

Tijdens alle seizoenen van de populaire serie leren we Davina niet goed kennen. We weten weinig over haar privéleven en zien niet altijd haar kant van het verhaal.

"Ik heb geen spijt van de show, maar ik had wel gewild dat er iets meer vanuit mijn perspectief werd laten zien. Dat de kijkers mij ook iets beter leren kennen – want ze weten eigenlijk niks over mij."

Privacy

Davina benadrukt dat zij dit ook aan zichzelf te danken heeft. De makelaarster wilde niet te veel van haar privéleven laten zien, om de mensen om haar heen te respecteren. Ze geeft aan dat dit misschien geen handige keuze is geweest, aangezien ze meer in huis heeft dan alleen haar open and honest opinion.

"Ik ben heel lief, grappig en aardig voor mensen. Ik denk dat je daar helemaal niet veel van ziet. Je krijgt ook niet de volledige context van een gesprek in de show te zien."

Justin en Chrishell

Het derde seizoen van Selling Sunset draait vooral om de scheiding tussen Chrishell Stause en Justin Hartley. Davina kreeg van flink wat kijkers kritiek om haar harde – en vooral bitchy reactie op deze gebeurtenis. Ook zou Davina volgens Chrishell de kant van Justin hebben gekozen.

"Ik nam eigenlijk een neutraal standpunt in. Ik wilde Justin op geen enkele manier verdedigen. Iedereen beoordeelt mij op basis van een show. Ik kan die haat niet serieus nemen." Hmm....

Misschien ook voor jou:
Dít Selling Sunset-castlid verlaat de show in seizoen vier
Showbizz
  • RadioTimes
  • Netflix