Miley Cyrus klapt uit de school over scheiding van Liam Hemsworth

De zangeres spreekt openhartig over wat ze het vervelendst vond aan de breuk.

Lees ook

Miley Cyrus en Liam Hemsworth besloten na een huwelijk van nog geen jaar te scheiden. De zangeres vertelt in de podcast Joe Rogan Experience openhartig over de breuk die uitgebreid werd besproken in de media.

Verhalen

“Wat echt verschrikkelijk was, was niet het feit dat ik en iemand van wie ik hield erachter kwamen dat we niet meer van elkaar hielden zoals we vroeger deden. Dat is oké, dat kon ik accepteren”, deelt Miley over de breuk. “Wat ik niet kan accepteren zijn al die negatieve verhalen van de media.”

Relatie

Miley en Liam gaven elkaar hun I do’s in december 2018. In augustus 2019 vroeg het stel de scheiding aan. Na de breuk kreeg de zangeres een relatie met The Hills-ster Kaitlynn Carter. Miley deelt dat deze romance niet zomaar tot stand kwam – in tegenstelling tot de verhalen die de ronde deden in de media.

“Het verbaast me dat het publiek denkt dat er geen tijd zat tussen het op de klippen lopen van mijn huwelijk en de relatie die daarna kwam. Het is niet zo dat ik de ene dag nog gelukkig op de red carpet stond en dat ik de volgende dag met een vriendin in Italië zoende. What the f*ck. Er zat heel veel tijd tussen die periodes, maar dat zagen anderen niet.”

Love life

De romance met Kaitlynn was echter van korte duur. Na de breuk met The Hills-ster kreeg Miley een relatie met Cody Simpson, maar ook deze relatie hield geen stand. De zangeres gaf aan dat ze Cody wel wil blijven zien en dat ze niet wil dat media continu over hen schrijven.

“Maak er dan ook geen drama van als je ons volgende week samen een pizza ziet eten. We zijn al meer dan tien jaar vrienden en dat blijven we ook, dus maak er niet meer van dan het is”, vertelde ze tijdens een livesessie op Instagram.

Bron: Just Jared | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook