Miley Cyrus bevestigt breuk Cody Simpson

De zangeres is niet blij met de manier waarop het nieuws naar buiten is gebracht.

Trouble in paradise! De geruchten gingen al een tijdje rond, maar inmiddels is het definitief bevestigd door Miley Cyrus herself. Haar relatie met Cody Simpson is over. De zangeres deelde dit nieuws tijdens een livesessie op Instagram.

Breuk

Al eerder meldden verschillende bronnen aan de Amerikaanse media dat de relatie van het koppel over zou zijn. Inmiddels heeft Miley gereageerd op alle geruchten. De zangeres laat weten dat ze op dit moment geen gelukkig koppel kan vormen met Cody, omdat ze allebei aan zichzelf moeten werken. “Net zoals iedereen op onze leeftijd”, vertelt ze.

Ondanks de breuk blijven Cody en Miley nog wel contact houden. De zangeres wil daarentegen niet dat daar continu over gepraat wordt. “Maak er dan ook geen drama van als je ons volgende week samen een pizza ziet eten. We zijn al meer dan tien jaar vrienden en dat blijven we ook, dus maak er niet meer van dan het is.”

Media

Miley vindt het niet fijn dat de media het nieuws al eerder naar buiten heeft gebracht. Volgens de media zou het gaan om een 'betrouwbare bron'. Hier is de zangeres duidelijk niet over te spreken. “Alleen degenen die de relatie hebben, zijn betrouwbaar”, vertelt ze.

Het is niet de eerste keer dat de media haar voor is. “Een jaar geleden probeerde de media mijn verhaal al voor mij te vertellen en dat accepteer ik niet”, hiermee doelt de zangeres op haar vorige relatie met Liam Hemsworth.

Bron: NU.nl | Beeld: BSR

Laatste nieuws