Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Miley Cyrus over sexleven: 'Het was een leugen die tien jaar heeft geduurd'

De zangeres doet een bijzondere onthulling over haar sexleven.

Miley Cyrus

Miley Cyrus doet in een nieuwe podcast van Call Her Daddy een boekje open over haar sexleven. Zo onthult de zangeres dat haar eerste keer met Liam Hemsworth was – oftewel: de man waar Miley ooit het jawoord aan gaf. Juicy!

Ex-man

Miley vertelt in de podcast dat zij voor het eerst een relatie had met The Jonas Brothers-zanger Nick Jonas. Echter, deze zanger was niet de persoon waar zij voor het eerst sex mee heeft gehad. Het gaat hier namelijk om haar ex-man Liam. Miley en Liam kregen in 2009 een relatie. Ze ontmoetten elkaar op de set van The Last Song, toen Miley 16 jaar oud was.

"Ik ging pas all the way met een jongen toen ik 16 jaar was. Het was niet Nick Jonas... Ik trouwde uiteindelijk met die jongen. Dus dat is behoorlijk bizar", vertelt ze.

Ontmaagding

Miley vertelt dat ze als tiener loog over haar eerste keer sex. Ze wilde op haar veertiende niet dat anderen wisten dat ze nog nooit sex had gehad. Miley verzon een verhaal over een onbekend persoon en deed alsof ze daar het bed mee had gedeeld. "Het was een leugen die tien jaar lang heeft geduurd. Pas op mijn 24e heb ik verteld dat het niet waar was."

Achteraf weet Miley dat die leugen nergens voor nodig was. De zangeres vindt dat iedereen zelf mag bepalen op welke leeftijd je klaar bent voor the real deal.

Misschien ook voor jou:
Ex-vriendin Miley Crus doet boekje open over zangeres
Showbizz
  • Glamour
  • BSR