Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zag Selling Sunset's Christine Quinn er vroeger uit

Voordat ze aan de slag ging als real estate agent, was Christine werkzaam als model en actrice.

selling sunset christine quinn

Voordat Selling Sunset-ster Christine Quinn haar carrière in de real estate begon, probeerde ze het te maken als model en actrice in the big city of Los Angeles.

Studeren in New York City

Met haar voorkomen lijkt ze een geboren Hollywood-vrouw, maar niets blijkt minder waar. Christine komt oorspronkelijk namelijk uit Dallas, Texas en verhuisde op jonge leeftijd naar New York City om daar performing arts aan het prestigieuze The Julliard School te studeren.

Na haar studie vloog ze naar fabulous LA om het daar te maken als model en actrice. En dat lukte behoorlijk. Zo verscheen ze meerdere keren in verschillende Vogue-edities en scoorde ze rolletjes in een paar films.

Tv-carrière

Nadat ze hier helemaal klaar mee was, besloot ze een twee jaar durende break te nemen. Zo reisde ze de wereld rond en ontwikkelde ze een grote liefde voor design en architectuur, waarna ze bij haar terugkomst in LA aan de slag ging bij The Oppenheim Group, and the rest is history.

Toch is het sinds Selling Sunset weer bij Christine - die als actrice de naam Christine Bently aannam, omdat een politici al Christine Quinn heet - gaan kriebelen en sluit ze een tv-carrière absoluut niet uit. "Ik houd ervan. Ik zou wel aan veel shows mee willen doen. Bijvoorbeeld Dancing with the Stars, maar ook comedy, alles eigenlijk." Fingers crossed en wie weet gaan we nog veel meer van the diva van haar zien!

Benieuwd hoe Christine er tijdens haar modellen- en acteercarrière uitzag? Bekijk de foto's HIER, HIER en HIER, of hieronder een stukje van haar rol in Shark Night.

Misschien ook voor jou:
Selling Sunset's Chrishell Strause was verloofd met deze Glee-acteur
Showbizz
  • ScreenRant
  • BSR
  • YouTube