Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít stel heeft het peperdure Selling Sunset-huis van 40 miljoen gekocht

In de Netflix-serie kwam deze droomvilla vaak voorbij.

Selling Sunset

We houden van Netflix's Selling Sunset om vele redenen. Al het drama tussen de makelaars en de stunning Hollywood villa's die we van binnen en buiten te zien krijgen. Maar één specifieke villa stak er tijdens het eerste seizoen met kop en schouders bovenuit...

40 miljoen

We hebben het hier over de villa van 40 miljoen die zich op de top van de Hollywood Hills bevindt. Het was daarmee ook het duurste huis wat The Oppenheim Group ging verkopen.

Het prachtige huis van 20.000 vierkante meter heeft vijf slaapkamers, negen badkamers en een garage waar maar liefst 15 auto's in kunnen staan. Het beschikt ook over vier bubbelbaden, een overloop zwembad en een huge dakterras. Say what?!

We zagen het pand voor het eerst in seizoen 1 – waar het nog een complete bouwput was. Het pand dook opnieuw op in seizoen 2, maar hier was het nog steeds niet verkocht. Inmiddels heeft een koper er in december 29 miljoen euro voor neergelegd. Dit was een recordbrekende verkoop voor de makelaarsgroep. Maar wie is de gelukkige eigenaar?

Eigenaar

"Het was niet iemand die ik als een beroemdheid zou beschouwen. Het was een zeer rijk jong stel en een behoorlijk indrukwekkend jong stel", vertelde Jason van The Oppenheim Group aan Metro.

Hij voegde eraan toe: "Ik heb een geheimhoudingsverklaring ondertekend, dus ik denk dat de informatie die ik kan geven, is dat het een geweldig jong stel was. Een zeer succesvol jong stel en ik ben erg blij voor hen." Jason heeft ongetwijfeld ook een zeer indrukwekkende commissie uit de verkoop gehaald!

Dit bericht bekijken op Instagram

Record Sale in the Hollywood Hills - $35,500,000

Een bericht gedeeld door The Oppenheim Group (@theoppenheimgroup) op

Misschien ook voor jou:
Jaaa! Tweede seizoen Selling Sunset eindelijk op Netflix
Lifestyle
  • Cosmopolitan UK
  • BSR, Instagram