Deze Selling Sunset-ster is verloofd

Dit is wanneer het vierde seizoen van Selling Sunset te zien is

Selling Sunset-ster Christine heeft goed nieuws voor alle fans.
Selling Sunset

Het derde seizoen van Selling Sunset kunnen we sinds deze week bingewatchen op Netflix. Na het enorme succes van het eerste en tweede seizoen, kon een derde seizoen uiteraard niet uitblijven. Naar verluidt komt er ook een vierde seizoen van de populaire serie.

Seizoen 4

Selling Sunset seizoen drie staat nog maar net op Netflix, maar als we de rumors mogen geloven, is er alweer een vierde seizoen in aantocht.

Selling Sunset-ster Christine Quinn sprak met Grazia UK over een eventueel vierde seizoen. "We horen wel wat informatie, wat geruchten. Seizoen 2 staat in de top 10 van Netflix, dus ik denk dat we sowieso een nieuw seizoen krijgen", vertelt ze in het interview.

Corona

Het coronavirus gooit op dit moment echter roet in het eten. Volgens Christine is het daardoor bijna niet mogelijk om dit jaar een nieuw seizoen op te nemen.

"Alles is vertraagd door COVID-19. Ik hoorde dat we volgend jaar gaan draaien. We hebben zo’n grote productie, er zitten zoveel mensen in onze crew. Ik denk niet dat we dit jaar nog kunnen filmen."

Volgens de geruchten is de serie pas eind 2021 te zien, maar niet getreurd! Tot die tijd kun je gewoon genieten van de andere drie seizoenen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f149de6b8c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });