Zien: een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis

Zien: Sylvie Meis weer herenigd met zoon Damián

Sylvie kon haar zoontje na een week weer in haar armen sluiten.
Sylvie Meis

Vorige week moest Sylvie Meis afscheid nemen van haar zoontje Damián. De jonge voetballer moest vanwege zijn voetbalcarrière naar zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken verhuizen. Inmiddels is Sylvie weer herenigd met haar zoontje, zo laat ze via een schattige foto op Instagram weten.

Hereniging

Sylvie deelt op Instagram twee foto's waarop ze samen met haar zoontje op het strand staat. "Pure zaligheid. Wat heb ik je gemist #myboy en #loveofmylife", schrijft ze bij de foto.

Vorige week nam Sylvie afscheid van haar zoontje. Die viel haar zwaar, de presentatrice is na het afscheid meteen op vakantie gegaan om haar gedachten te verzetten. "Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen. En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven. Want dat is nu natuurlijk compleet anders", vertelde ze aan het Duitse RTL.

Afscheid

Sylvie nam een week later ook afscheid van Dortë, de nanny van Damián. Dortë is 14 jaar de nanny geweest van haar zoontje en ging onder andere met Sylvie en Damián mee op reis.

In een interview vertelde Dortë over haar vertrek. Ze liet weten dat haar taak als Nanny erop zit. "Ik blijf tot 30 september hier, maar Damián is al weg. Het is jammer, maar hij moet ook trainen", aldus Dortë.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9af23e13bb3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });