Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Estavana Polman: 'Niet alleen voor ons is het moeilijk, voor Damián is het ook niet makkelijk'

Rafael heeft zijn zoon lang moeten missen.

Estavana Polman: 'Niet alleen voor ons is het moeilijk, voor Damián is het ook niet makkelijk'

Rafael van der Vaart heeft zijn zoon Damián lang moeten missen. Zijn partner Estavana Polman vertelt openhartig over dit gemis en over de goede relatie tussen vader en zoon.

Hereniging

Damián kon door de lockdown niet afreizen naar Denemarken waar zijn vader woont met Estavana en halfzusje Jesslynn. Hij bleef voor lange tijd bij zijn moeder Sylvie Meis in Hamburg, maar gelukkig heeft Damián zijn vader onlangs weer kunnen bezoeken.

Opluchting

Het gemis van zijn zoon viel de ex-voetballer erg zwaar en de moeder van Jesslynn begrijpt dit maar al te goed. "Het is natuurlijk niet makkelijk om je zoon voor zo’n lange tijd te missen. De band die ze hebben, is zo hecht. Natuurlijk kan je FaceTimen of elkaar bellen, maar iemand even lekker vastpakken is toch het fijnste wat er is. Zeker als het om je kind gaat", vertelt ze.

"Ik begrijp het ook wel dat hij helemaal uit zijn hum was. Het duurde hem allemaal te lang. Ik zou er zelf ook niet aan moeten denken dat ik Jesslynn voor een lange tijd niet kan zien", vervolgt de blondine.

Lees ook: Zien: hereniging tussen Damián en zusje Jesslynn te lief voor woorden

Instagram

Helaas was het na drie weken weer tijd om terug te keren naar Hamburg. "Dat zijn momenten dat Raf en ik even moeten slikken. Zeker voor hem is het moeilijk als Damián weer weggaat. Niet alleen voor ons is het moeilijk, voor Damián is het ook niet makkelijk. Maar ik denk dat we het goed geregeld hebben met zijn moeder."

Bron: Story | Beeld: BSR