Sylvie Meis deelt pikante foto's van vrijgezellenfeest

Sylvie Meis moet opnieuw afscheid nemen

Vorige week moest Sylvie Meis al afscheid nemen van haar zoontje Damián, die door zijn voetbalcarrière naar zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken is verhuisd. Echter moet de blondine hierdoor nu ook van iemand anders afscheid nemen.
Sylvie Meis

Sylvie neemt nu, een week later, ook afscheid van de nanny van Damián: Dortë. Zij is 14 jaar de nanny geweest van haar zoontje en ging onder andere met Sylvie en Damián mee op reis.

In een interview vertelt Dortë over haar vertrek. Ze laat weten dat haar taak volbracht is als Nanny. "Ik blijf tot 30 september hier, maar Damián is al weg. Het is jammer, maar hij moet ook trainen", vertelt ze.

Verhuizing

Dat Damián is gaan voetballen bij Esbjerg FB in Denemarken, de club waar Rafael zijn professionele voetbalcarrière is geëindigd, was voor Sylvie geen makkelijke keuze, liet ze eerder weten in een interview met de Duitse krant Bild.

"Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelde ze. Gelukkig is het contact met Rafael en Estavana goed.

Damián woonde al jaren bij zijn moeder Sylvie in Duitsland, terwijl zijn halfzusje Jesslynn bij Rafael en zijn vriendin Estavana in Denemarken woont. Het voormalig liefdeskoppel had nu besloten dat het tijd is voor Damián om naar Denemarken te verhuizen.

"We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken", ging ze verder. "Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel", aldus Sylvie.

Bekijk *HIER* het interview met de nanny.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70425736562', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });