doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Fabrizio showt hoe hij eruitzag zonder baard

Temptations Fabrizio voelt zich bedreigd door eigen vriendin

Fabrizio biecht op dat hij zich af en toe onzeker voelt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fabrizio

Temptations Fabrizio Tzinaridis is inmiddels een halfjaar tot over zijn oren verliefd op Lotte Vanlingen. Lotte is een behoorlijk ambitieuze vrouw, en dat is iets wat Fabrizio soms behoorlijk lastig vindt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ambitieuze vrouw

Fabrizio en Lotte zijn happily in love, maar dat betekent niet dat het stel geen onzekerheden heeft. Zo doet Fabrizio aan Dag Allemaal uit de doeken dat hij Lotte’s ambities soms best intimiderend vindt.

“Ik vind het zeker aantrekkelijk als een vrouw ambitieus is en zelf haar kost verdient. Lotte start in september haar eigen business en ik steun haar volledig”, begint de tattoo artist. “Maar soms voel ik me wel een beetje bedreigd, een man moet mannendingen kunnen doen. Ik hoef bijvoorbeeld niet de ganse dag aan de afwas te staan.”

Kinderwens

Fabrizio deelde onlangs met Story dat hij niet kan wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen. “Van mij mag het nu al gebeuren”, deelde de realityster. “Ik wil op jonge leeftijd van het vaderschap genieten”, vervolgde Fabrizio.

Luckily denkt Lotte daar hetzelfde over. “Ik wil heel graag mama worden rond mijn tweeëntwintigste. Als het goed zit in je relatie, moet je niet langer wachten.” Hebben de twee binnenkort groot nieuws te vertellen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');