Gaby Blaaser openhartig over vreemdgaande vriend

Aahw...
Gaby Blaaser openhartig over vreemdgaande vriend

Gaby Blaaser is nog nooit zo openhartig over haar privéleven geweest als in The Bachelorette. Ook in de vierde aflevering van de realityshow doet de blondine een aardig boekje open over haar leven én vertelt ze over een heftige gebeurtenis.

Liefdesleven

In de vierde aflevering gaat Gaby op date met Jethro, die ze het een en ander vertelt over haar liefdesleven. Ze vertelt bijvoorbeeld dat ze echt niet de moeilijkste is in een relatie.

"Ik ben zelf wel wat vrijer in een relatie. Dat wil niet zeggen dat er vreemd mag worden gegaan, maar ik ben wel wat relaxter. Ga geen telefoons checken, en zo. Dat is privé", stelt Gaby.

Lees ook: Oeps! Gaby Blaaser verspreekt zich over afloop The Bachelorette

Vreemdgaan

Tot nu toe zit het nog niet echt mee in de liefde voor Gaby, ze heeft een van haar exen zelfs een keer betrapt met een andere vrouw. "Ik was aan het draaien in België, voor een film. Ik kwam een dag eerder thuis om hem te verrassen, maar dat was het allerslechtste moment", vertelt ze. De relatie werd gelijk verbroken.

Om wie het gaat wil Gaby echter niet vertellen. Zal de blondine in The Bachelorette dan wel de ware vinden? We will see...

Bron: Viva | Beeld: The Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70329fba18f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });